Prøv surfing på Lista! Kurset varer tre timer og du får kyndig instruksjon av lokalkjente instruktører som gir deg nødvendig grunnlag for å komme deg videre i bølgene på egenhånd. Du lærer å padle brettet, «pop-up» (hvordan du reiser deg opp på brettet) og hvordan du skal ri bølger. Surf’s up!

  Sted: Haviksanden, oppmøte ved parkeringsplass (se kart nedenfor)

  Varighet: 3 timer

  Tidspunkter: Siden det ikke er rette bølgeforhold hver dag, så er det vanskelig å fastsette tidspunkt for kursene på forhånd. Derfor må du like FB siden til Lista Aktiv sånn at du blir fortalt når det er surfekurs (du kan like oss her). Kurs blir annonsert senest dagen før innen kl. 12.

  Kursene holdes hovedsakelig i skoleferien. Ønsker du kurs utenom, ta kontakt. Det må være minst tre stykker for at det skal bli kurs.

  Deltagere: Alle som ønsker å lære surfing, kan svømme og er over 10 år. Vi kan ha mellom 3 og 7 deltagere per kurs. Ta med badetøy, mat, drikke og solkrem, og så ordner vi resten!

  Pris: 600 kr, betales kontant eller via Vipps på stranden.

  Inkludert i prisen: Instruksjon og lån av brett og drakt. Du får også et medlemskap i Lista Bølgerytterforening til en verdi av kr. 400. Med dette medlemskapet kan du delta ved LBFs åpne søndagssamlinger på Husebysanden, der du gratis kan låne utstyr. Samlingene er ikke i skoleferien om sommeren. For mer info om LBF, se her.

  Påmelding: Send e-post til per@lista-aktiv.no med denne informasjonen:

  • høyde (med hensyn til størrelse på drakt):
  • antall deltagere:
  • ditt telefonnummer:
  • navn: