Lær brettseiling på Lista! Med ideelt utstyr og fine forhold for nybegynnere vil du få en fin dag på vannet! Husebysanden er en idyllisk sandstrand hvor det er langgrunt og flatt vann. Seilingen foregår i en skjermet bukt, slik at du alltid ender opp en plass du kan stå bunn!

Sted: Husebysanden (Loshavnveien), se kart nedenfor.

Tidspunkter: 2019 sesongen er nå offisielt over. Men ønsker du/dere kurs utenom, ringe/SMS  Per Christian på 954 555 44 eller send epost til per@lista-aktiv.no hvor du oppgir ønsket tidspunkt og hvor mange dere er. Det må være minst tre stykker for at det skal bli kurs.

Kursinnhold: 0,5 time rigging og trening med simulator på land og 2,5 timer på vannet. Vi tar også pause midtveis i kurset, så husk å ta med mat og drikke.

Pris: 900 kr, betales kontant eller via Vipps på stranden.

Inkludert i prisen: Lån av drakt, flytevest, brett og rigg. Du får også et medlemskap i Lista Bølgerytterforening til en verdi av kr. 400. Med dette medlemskapet kan du delta ved LBFs åpne søndagssamlinger på Husebysanden, der du gratis kan låne utstyr. Samlingene er ikke i skoleferien om sommeren. For mer info om LBF, se her

Deltagere: Vi kan ha opptil 6 deltagere. Deltagere må være minst 10 år for å kunne være med. Yngre deltagere kan være med etter nærmere avtale. På Huseby må det være minst tre stykker for at det skal bli kurs, og på Kvavik må det være minst fem stykker.

Påmelding: Send e-post til per@lista-aktiv.no med følgende opplysninger:

  • Navn:
  • Telefonnummer:
  • Antall deltakere:
  • Høyde til deltagere (med tanke på våtdrakter):
  • Ønsket dato:
  • Alternativ dato(er) (dersom det er mulig for deg/dere):